Megduplázzuk az állami támogatást!

Nyugdíj előtakarékosság 40% jóváírással és értékes GARANTÁLT ajándékokkal!

Tartasz attól, hogy szegény nyugdíjas lesz belőled?

  • Hogy csak az egyik szobát fogod tudni kifűteni télen, mert erre lesz pénzed?
  • Hogy nem tudsz elutazni sehova, még a barátaiddal sem sörözni a sarki pub-ba?
  • Hogy rá leszel szorulva arra, hogy a gyermekeid eltartsanak?

Nem vagy vele egyedól, de Te is élhetsz úgy, mint az irigyelt német és holland nyugdíjasok! Élhetsz anyagi függetlenségben idős emberként.

Attól, hogy nem gondolsz rá vagy halogatod a döntést, a probléma nem fog megszűnni, előbb-utóbb Te is megöregszel.

A legtöbb ember halogat,

mert túl távolnak érzi a problémát. Ők inkább a napi teendőikkel foglalkoznak, a holnap is túl messzinek tűnik. Így telik el az életük, így válik egyre kilátástalanabbá, hogy anyagilag független, tehetős nyugdíjassá váljanak.

A legnagyobb gond a halogatással,

hogy évről évre egyre nagyobb és nagyobb áldozatot kell hozni az áhított cél elérése érdekében. A pobléma a megfelelő időben, még a 30-as éveink kezdetén könnyen kezelhető, de ötvenévesen már egy minimális nyugdíjkiegészítés összekuporgatása is erőn felüli áldozatot követel. Ez a kamatos kamat hatásai miatt van így. Sokan hiszik azt, hogy majd ha lesz ingatlanjuk, igényes bútoraik, a gyerekek is kirepültek, és a hiteleiket is visszafizették, akkor majd elkezdhetik a nyugdíjcélú terveik megvalósítását.

De a valóság az, hogy ötvenéves emberként közel tízszer akkora erőfeszítésre lesz szükséged ugyanahhoz az eredményhez, amit huszonévesen kellett volna megoldanod.

MI OKOZZA A PROBLÉMÁT?

A legtöbb házilagosan kitalált, tervezés nélkül kivitelezett megoldás következménye pedig az, hogy közeledve a nyugdíjhoz már kapkodásba csap át az igyekezet. A halogatás eredménye pedig a kilátástalanság és a teljes kiszolgáltatottság lesz.

Amikor a csirkefarhátat is csak ünnepnapokon engedheted meg magadnak.

Amikor a haverokkal akkor mész el hétvégére, ha összedobják az utiköltségedet.

Amikor a valaha unalmasnak tartott, pénzügyileg tudatos szomszéd majd beutazza a világot, és Te csak a fényképeit nézegeted.

Amikor a régi kalandjaidon nosztalgiázol, mert újak gyűjtéséhez nincs elegendő pénzed.

Nem kell ennek így történnie!

Minden a mostani döntésedtől függ.

Tudod, miért találkozol a legtöbb nyaralóhelyen olyan sok német nyugdíjassal?

Mert ők az első fizetésüktől kezdődően legalább a jövedelmük 10%-át félretették. Függetlenül annak nagyságától, vagy az egyéb kiadásaik alakulásától. Mert nem abból tettek félre, ami maradt a hó végén, hanem abból költöttek, ami maradt a megtakarításaik után. Nekik sikerült, miért ne sikerülhetne Neked is?

Egyik ügyfelemet…

a Maldív útja után kezdték sokan irigyelni, de azt nem tudják, hogy előtte 5 évig sehova nem ment nyaralni, hogy összegyűljön a pénz az álomnyaralásra. Mert nagy álmokhoz áldozatot kell hozni.

Mi a Te álmod?

Szeretnél nyugdíjasként is a megszokott életszínvonaladon élni? Amikor végre lesz időd a hobbidra, akkor élni is a lehetőséggel? Utazgatni, horgászni, zenélni, kijárni egy új iskolát, megvenni egy csomó kütyüt? Kipróbálni egy csomó érdekes dolgot, amire most nincs időd?

Az a nagyszerű, hogy ez nem a kiválasztottaknak, nem a keveseknek, hanem Neked is sikerülhet!

De ha nekem nem hiszel, akkor nézd meg, mit mondanak, akik már jól döntöttek:

“Már több dologban, mint pl: biztosítás, előtakarékosság, ltp kértem Krisztián segítséget és nem csalódtam. Ha mindenki ilyen pozitívan állna az ügyfelekhez, azt gondolom ennek a szakmának is jobb lenne a “híre”. Ne habozz. Keresd meg. Nem a saját hanem a TE számodra legmegfelelőbb megoldást fogja keresni.”

Farkas Gedeon

ÜGYVEZETŐ

“Rugalmasság, gyorsaság, pontosság és kiváló emberi kapcsolat. Ajánlom.”

Dr. Megyeri Géza

HÁZIORVOS

“Krisztián nagyon segítőkész volt, és arra törekedett, hogy a számunkra legjobb megoldást talaja meg.”

Sárközi Márta

SZERVEZETFEJLESZTÉSI KONZULENS

Most rajtad a sor!

Ha fontos számodra életed utolsó harmada, és szeretnéd anyagi függetlenségben megélni, akkor lépj most!Nyugdíj előtakarékosságodat az állam 20%-kal támogatja, de a Maxdom Consulting is ad hozzá 20%-ot.

Ráadásul egy okos karkötő és egy választható értékes ajándék is a Tiéd GARANTÁLTAN! 

Mindössze annyi a dolgod, hogy kitöltöd itt alul a kalkulációs űrlapot és még december 12. 12:00-ig elindítod az előtakarékossági programodat. Ezzel már rengeteget teszel saját időskori önmagad érdekében. Gyerünk, én szurkolok Neked! Az idő ketyeg. Tik-tak.

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second
Loading

Jeletkezz be e-mail címeddel és jelszavaddal!


PRO

Regisztrálj prémium tartalomért!

Loading

Tudatosan kezeled pénzügyeidet?

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol hozzád hasonlóan pénzügyileg tudatos emberekkel beszélgethetsz.!

[salon/]

Írd le a kérdésed!

Kérlek írd le kérdésed, igyekszem hamar és szakszerűen válaszolni.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom